Петер Хандке - Пријатељ српског народа

19/8/2023
-
Правда
-
4
МИН

Петер Хандке - Истински љубитељ истине и пријатељ српског народа.

Реткост

Из срца народа, за који је мало рећи да нам кроз историју није пријатељски, долази човек, који по цену нарушавања сопственог угледа, преноси истину о страдању и неправди начињеној српском народу. Шта ће једном Аустријанцу, добитнику Нобелове награде, дело под називом "Кукавице од Велике Хоче"? У том делу међународној заједници у лице сасипа истину о њиховом лицемерству и дозволи да "један народ живи у концентрационом логору, ништа мањем од оних Хитлерових". Петер Хандке са својом супругом често долази у Србију и борави на Косову и Метохији доносећи, притом, велику финансијску помоћ.

Утицај и ширење истине

Сем финансијске помоћи, он сведочи о животу Срба кроз књиге, есеје, интервјуе и коментаре. С обзиром на значај и тежину његових речи, на последице које тако изговорене речи имају по њега лично, Петер заслужује изузетно поштовање за ширење истине о страдању Срба.Петер Хандке, пријатељ српског народа.

Петер Хандке - Истински љубитљ истине и пријатељ српског народа.
Петер Хандке - Истински љубитљ истине и пријатељ српског народа.

Петер Хандке са својом супругом често долази у Србију и борави на Косову и Метохији доносећи, притом, велику финансијску помоћ.

ПОВЕЗАНЕ ОБЈАВЕ